Gepassioneerd Schoenmaker in Brugge, Luc Decuyper

Drie jaar opleiding bij de ‘Maroquinerie’ Delvaux in Brussel bezorden Luc de microbe van stijlvol en klasrijk lederhandwerk De passie voor het vak van de schoenmaker dreef Luc ertoe om in 1989 zijn eigen schoenmakerij en schoenwinkel te starten in hartje Brugge. Jarenlange ervaring staat hier in dienst van de ware schoenliefhebber.

Van leerling tot expert-schoenmaker- Luc decuyper

Van leerling tot expert-schoenmaker.

Vooraleer hij zijn eigen zaak startte, bouwde Luc ervaring op bij meerdere bekende huizen. Hij leerde het vak zowel in de sector van de lederwaren –ook maroquinerie genaamd- als in de wereld van de handgemaakte schoenen. Zijn focus op en begeestering voor de klassevolle schoenen van vooral Engelse handwerktraditie, maakten van hem een expert op dit vlak. Lederwaren van topmerken vullen het aanbod van Shoerecrafting aan tot een waar plezier voor de kwaliteitszoeker.

Luc breekt een lans voor de de meest deugdelijke oude ambachtelijke hersteltechnieken. Met oog voor detail en verfijning. Met respect voor traditie. Hij specialiseerde zich in het verzolen en herzolen van schoenen die volgens de Goodyear-methode werden gemaakt. Via diezelfde methode herstelt hij schoenen, zodat ze de kwaliteit van nieuwe schoenen evenaren.

Luc wil zijn klanten via Shoerecrafting uitsluitend het beste bieden. De beste schoenen, de beste schoenherstelling, de beste producten en lederwaren. Hij is dan ook trots en dankbaar om als Brugse schoenmaker veel klanten uit de eigen streek, maar ook uit Antwerpen, Gent en Brussel te mogen verwelkomen. En is dankbaar en vol energie om hun geliefde schoenen te herstellen.

Genot bij elke stap, lederwaren en producten van sterke merken.

Bezoek onze schoenenzaak in Brugge, waar u schoenen en producten van rijke Engelse en Franse traditie ontdekt. Waar u als kwaliteitszoeker ongetwijeld uw gading vindt. Shoerecrafting biedt u stijlvolle schoenen waar u als ware schoenliefhebber volop van geniet. Ontdek ook de betere lederwaren, riemen, borstels en wandelstokken. Of schenk uzelf of uw naaste een schoenpoetsdoos voor het perfecte onderhoud van uw schoenen.
Schoenliefhebber, schoenkenner of stijlzoeker?

Contacteer Shoerecrafting